Om böckerna

Aktuella titlar


Veckans middag – idébok för hela året
Veckans middag – idébok för hela året
Tillhör du dem som ofta drabbas av total brist på idéer och uppslag när det börjar närma sig middagsdags? Som önskar att det i alla fall någon gång emellanåt kunde vara någon annan som kom med förslagen? Vill du dessutom gärna få i dig lite färre kolhydrater? Då är detta boken för dig! Här får du tips och idéer för 52 veckomatsedlar – måltidsförslag för ett helt år.
   Även om detta inte är en kokbok med regelrätta recept, finner du många praktiska tips och knep som gör din vardagsmat både enklare och roligare att laga till. 72 sidor, limbunden. Format: 148x148 mm.

Se utdrag ur boken ...
kr 89
×
Erbjudande I – Veckans middag x 2
Erbjudande I – Veckans middag x 2
Passa på att utnyttja vårt introduktionserbjudande! Beställ 2 exemplar av Veckans middag till ett förmånligt specialpris. Här får du en perfekt present att ge till den som gillar mat men ibland har svårt med idéerna. Samtidigt som du får ett exemplar själv!
kr 178
kr 159
×
Erbjudande II – Veckans middag med Sudoku
Erbjudande II – Veckans middag med Sudoku
Här är ett förmånligt introduktionserbjudande som tillfredsställer både magen och huvudet! Beställ detta paket med Veckans middag och vår Sudoku-bok, och du får vårt särskilda introduktionspris!
kr 138
kr 119
×
Sudoku – 64 sifferpussel i blandade nivåer
Sudoku – 64 sifferpussel i blandade nivåer
Visste du att ”Sudoku” är japanska och betyder ”ensam siffra”? Eller att detta från början var en amerikansk idé som först efter ca tio år blev succé i Japan och Storbritannien. Och hos oss svenskar! Här är en bok full av sifferpussel i blandade nivåer – från det lättaste till det riktigt avancerade – som håller dina hjärnceller aktiverade i många timmar. 72 sidor, häftad. Format: 148x148 mm.
kr 49
×
Feta fakta
Feta fakta
Fett – vän och fiende. Åsikterna om fettets betydelse och inverkan på såväl vår hälsa som kost är många. Nästan lika många som fetterna själva. Om du någonsin undrat över olivoljans fördelar framför smörets eller varför inte smörets fördelar framför olivoljan – ja, du ser själv – då är detta en enkel bok du inte kan undvara. Format: 148x148 mm.
kr 89
×
Omtyckta ostar
Omtyckta ostar
Få livsmedel finns i så många variationer som ostar och är så omtyckt. Men vad kännetecknar egentligen en Gouda och hur vet jag att det inte är en Grevé jag fått på brödet? Lugn, här finns det hjälp att få. Omtyckta ostar är en enkel presentation av våra vanligaste ostar med vackra bilder och lättmanövrerade texter – lika oumbärlig i det ostkonsumerande hushållet som osthyveln. Format: 148x148 mm.
kr 89
×
Våra vanligaste örter
Våra vanligaste örter
Från medeltida läkekonst i avlägsna kloster till vardagsinslag i det moderna köket. Det är den spännande resa som många av våra vanligaste kryddörter gjort. Här får du dem presenterade och förklarade på ett vackert och lättillgängligt sätt. En inspiration för både gom och intellekt! Format: 148x148 mm.
kr 89
×